Prodiason bvba

Opleidingen

De gebruikers van ActivInspire hebben vaak nood aan een woordje uitleg. Daarom voorziet Prodiason opleidingen op maat. We zetten u op weg om uiteindelijk educatief om te gaan met het softwarepakket. We hebben een gecertificeerde trainer in ons team. Ine De Vreese is leerkracht secundair onderwijs. Ze heeft al jaren ervaring met het softwarepakket. Ze behaalde een teacher certificaat van The ActivBoard People en volgt regelmatig workshops om up to date te blijven met alle mogelijkheden.

De opleidingen zijn onderverdeeld in verschillende formules en niveaus. De gebruiker kan zo genieten van een opleiding op maat.

Voor meer info over reservaties en opleidingen, mailt u naar ine@prodiason.be.

Opleidingen ter plaatse op school

Formule

De duur van de opleiding is afhankelijk van de noden van de gebruiker en gebeurt in samenspraak met onze lesgever. Deze formule kan een tijdsduur van 1 uur tot 3 uren omvatten. De opleidingen vallen steeds tijdens de schooluren en op woensdagnamiddagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de vervoerskost en de duur van de opleiding.

U kan kiezen voor een beginnerniveau of een vervolgniveau.

Workshops in Prodiason

Formule

De workshops worden gegeven in ons educatief leercentrum op vastgelegde data. De duur van deze opleidingen is 3 uur. De prijs omvat 30 euro excl BTW per sessie per persoon. Er kunnen slechts 15 leerkrachten deelnemen aan 1 sessie. Leerkrachten van lagere scholen komen samen en krijgen de kans om ervaringen en ideeën te delen.

U kan kiezen tussen een beginnerniveau en een vervolgniveau. Beide sessies gaan door op aparte dagen.

Opleidingsniveaus

Beginnersniveau:

In deze opleiding beginnen we van nul. Hoe ziet de hardware van het bord er uit? Hoe krijgen we alle apparatuur aan de praat? Hoe kan ik op de meest eenvoudige manier een les samenstellen met het softwarepakket. Tijdens de workshops krijgt elke deelnemer de kans om een oefening aan het bord te maken.

Vervolgniveau:

Alle aspecten van de software komen aan bod en worden in een didactische perspectief geplaatst. In de workshops lossen alle leden een probleemstellingen op aan het bord. De leerkrachten krijgen de kans om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Softwareplatform

Er bestaat al heel wat lesmateriaal. Op ons softwareplatform staan interactieve tools, kant en klare lessen, maar ook tips rond hardware.

Op dit platform vindt u alle praktische info over geplande opleidingen en kan u online inschrijven.